QF board room

Interior design project

The table is divided into three parts: the CEO head seat, the podium (moveable) and the guest seats.In the centre there is a circular rotating stand, which allows all guests to view a display.


Office and retail building Lu

Architectural project

The building has been designed to reflect the natural surroundings and benefit from all its qualities, including the inherent challenges. The solar radiation in Qatar while being an exceptional resource, poses significant problems.


Compound Ak

Architectural project

The villa's design consists of clean and pure lines to create a calming visual effect. Large windows are screened by louver blinds, managed by a computer system to guarantee optimal brightness and temperature during the day and between seasons.


Commercial building

Architectural project

The building is located next to a large intersection and therefore its main facade is finished uniformly by a metallic mesh that functions as a visual filter and confer reference value as a landmark in the intersection.


Corporate office

Interior design project

A central spine joins the CEO area with the rest of the office. The lobby and representation spaces are located along this spine. The office is characterized by  a glass partition system that allows one space to interact with another.